Ergoterapi-Klinik tilbyder:

Jeg kan tilbyde dig genoptræning/behandling, hvis dine symptomer er, at du oplever at din hverdag er ændret og du ikke oplever at kunne klare din hverdag, at hovedpinen konstant presser sig på, når du afprøver at gøre noget i hverdagen, at du konstant mister overblikket eller at du bliver hurtigere træt.

Det kan være, at du har udviklet øget stressfølsomhed, angst eller depression som følge af din hjernerystelse. 

Hvis du tager imod mit gratis tilbud om en afklarende samtale vil vi sammen kunne finde frem til om det er ergoterapi, der vil kunne hjælpe dig og om jeg kan bidrage med løsninger og værktøjer som passer til dig og dine behov.

Hjernerystelse opstår som følge af et hovedtraume. Der findes forskellige definitioner for hvornår en hjernerystelse skal betragtes som værende længerevarende. Den nyeste internationale konsensusrapport om hjernerystelse, vurderer varigheden til at være cirka 14 dage for voksne og én måned for børn. Andre kilder henviser til en symptomvarighed på cirka tre måneder.

Det vigtigste er dog, at selvom symptomerne står på i de angivne tidslængder, så oplever mange en gradvis bedring eller helbredelse selv efter der er gået tre måneder. Det vurderes at cirka 10% af hjernerystelsesramte kræver en målrettet rehabiliteringsindsats før der opleves fremgang hvorfor nogle kan gå i op til flere år uden at opleve en markant bedring. Det præcise antal er dog præget af usikkerhed.